Primul magazin FARMONA din tara s-a deschis la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Farmona_IM_SV1_2014

Iulius Mall Suceava continuă seria inaugurărilor de magazine care să acopere preferinţele clienţilor în materie de shopping. Farmona este noul brand dedicat frumuseţii, pe care sucevenii îl pot vizita la parterul Iulius Mall, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, de curând, în îndrăgita destinaţie de shopping şi petrecere a timpului liber s-a deschis primul magazin Farmona din ţară. Noua locaţie le propune sucevenilor produsele renumitului brand polonez de cosmetice Farmona, realizate din plante naturale. Cei care acordă o importanţă deosebită îngrijirii personale pot alege dintr-o gamă variată de preparate pentru faţă, corp şi păr, din fructe şi plante cu efecte benefice pentru toate tipurile de piele. Creme pentru îngrijirea tenului sau anti-îmbătrânire, uleiuri de corp, sare de baie, gel de duş, şampon pentru toate tipurile de păr sunt o parte dintre produsele de răsfăţ, de o calitate superioară, pe care sucevenii le găsesc la Farmona.

În document se arată că, toate articolele sunt recunoscute pentru eficienţa lor sporită, fiind utilizate în saloane de înfrumuseţare din întreaga lume. Ulei de măsline, lavandă, zahăr, alune de pădure, scorţişoară, flori de ylang-ylang, vanilie sau aloe vera sunt doar o mică parte din ingredientele natural active, care sunt un elixir de reîmprospătare pentru piele şi un deliciu pentru simţuri. În această perioadă, Farmona îşi răsplăteşte clienţii cu o ofertă de 10% pentru toate produsele lor preferate.

Farmona Natural Cosmetics Laboratory comercializează peste 450 de produse pentru corp, faţă şi păr, în peste30 de ţări de pe întreg mapamondul. Printre acestea se numără: Marea Britanie, Arabia Saudită, Austria, Canada, Grecia, Olanda, Spania, Italia, India, Turcia, Croaţia, Egipt, Germania, Portugalia, Rusia, Bulgaria, România şi multe altele.

 


Intră acum și în grupul de