AIESEC Academy, un proiect destinat studentilor suceveni


Intră acum și în grupul de

Letitia Lucescu
AIESEC Suceava organizează, în perioada 21 aprilie -13 mai, pentru studenţii Universităţii “Ştefan cel Mare”, proiectul AIESEC Academy, ce constă într-o serie de traininguri, urmate de o perioadă de practică în una dintre companiile partenere, informează într-un comunicat de presă, Alexandra Ciortan, vicepreședinte comunicare AIESEC Suceava.

Potrivit sursei citate, înscrierile vor avea loc până în data de 13 mai 2014.

Programul este structurat pe patru școli: Comunicare, Marketing, Inginerie Alimentară și IT. În cadrul AIESEC Academy studenţii vor avea parte de traininguri facilitate de persoane specializate şi vor avea ocazia de a se înscrie pentru un stagiu de practică într-o companie din mediul sucevean. Printre firmele partenere se regăsesc: Suceava Live, e-advertising, Proro Marketing, Killer și Assist.
Proiectul AIESEC Academy este la a treia ediţie în Suceava şi în momentul actual se desfăşoară şi în alte 11 oraşe.

Daniel Prorociuc

“AIESEC este cea mai mare organizaţie de tineri din lume. Activă în peste 1.700 de universităţi din peste 124 de ţări şi teritorii, platforma noastră internaţională permite tinerilor să exploreze şi să îşi dezvolte potenţialul de leadership pentru ca apoi să aibă un impact pozitiv în societate. În parteneriat cu domeniul business şi cel educaţional, AIESEC are peste 60 de ani de experienţă în dezvoltarea şi transformarea studenţilor cu potenţial ridicat în lideri responsabili social”, se arată în documentul citat.


Intră acum și în grupul de