La Iulius Mall Suceava, cumparaturile se rasplatesc cu meniul preferat

Iulius Mall Suceava (1)Pentru că periplul prin magazine se termină adesea cu o masă copioasă, Iulius Mall Suceava îşi răsplăteşte clienţii cu oferte pentru poftă de shopping. În perioada 1 – 18 mai 2014, Iulius Mall premiază pasionaţii de cumpărături cu meniuri pe gustul lor, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, primii 70 de vizitatori din fiecare zi care fac cumpărături de minimum 150 de lei de la brandurile preferate vor fi premiaţi instant cu vouchere pentru a merge la masă, valabile la orice restaurant din Food Court sau la Ristorante Casanova, cu specific italian. Pofticioşii vor putea alege din gastronomiile lumii: pizza după reţete veritabile, preparate tradiţional româneşti, meniuri americane, combinaţii de arome chinezeşti şi deserturi copioase.

În plus, primii 100 de clienţi care vor veni la Centrul Info cu bonuri în valoare de minimum 100 de lei vor primi o băutură răcoritoare.

“Iulius Mall Suceava continuă să îşi răsfeţe clienţii cu oferte de nerefuzat şi premii pe măsura pasiunii lor pentru shopping!”, se arată în document.