Lungu: Peste o saptamana va avea loc licitatia pentru transportul si distributia apei calde si caldurii in municipiu


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava:

„Am avut discutii si ieri la ACET pentru reabilitarea unui numar de strazi din Suceava pe POR. Ar fi necesara suma de 2,4 mil. euro pentru a aduce apa pe mai multe strazi din municipiu. Sper sa gasim o posibilitate de act aditional ca sa nu punem in pericol si refacerea strazilor.

Peste o saptamana va avea loc licitatia pentru transportul si distributia apei calde si caldurii. Termica e intr-o situatie delicata si speram sa putem avea un nou operator. Sunt deja caiete de sarcini cumparate de 5 firme. Chiar si Termica a cumparat caietul de sarcini. Eu sper ca cele 5 sa vina si la licitatie. Sper sa putem determina un castigator. Au fost si solicitari pentru clarificari.

Voi propune in CL sa realizam zilele orasului intre 24-26 iunie la Iulius Mall. Cred in continuare ca nu trebuie sa facem in centrul orasului. Mai avem si niste propuneri de la nivel national ca niste marci de bere vor sa intre in parteneriat cu noi. Primaria va avea un buget de 50.000 de lei pentru eveniment. Vom mai atrage colaboratori si sponsori. Locatia de baza va fi Iulius Mall.


Intră acum și în grupul de