HOPA HOPA, locul in care distractia prichindeilor este garantata, la Iulius Mall Suceava

Hopa Hopa_IM SV1_2014

Iulius Mall Suceava îi invită pe copii la distracţie, într-un nou spaţiu de joacă special creat pentru ei. Hopa Hopa, deschis de curând la etajul mall-ului, le propune celor mici modalităţi de recreere frumoase şi interactive, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, Hopa Hopa este deschis zilnic pentru buna dispoziţie a celor mici, oferind un cadru vesel pentru năzdrăvăniile şi activităţile extraşcolare ale ştrengarilor. Indiferent de vârstă, copiii pot alege din variate idei de joacă adaptate preocupărilor lor. Cei până în trei ani au un spaţiu doar al lor, cu o căsuţă din poveşti, tobogan cu bile, leagăne şi multe altele. Cei mai mari îşi pot consuma energia la trambulină, căţărându-se pe un perete special, alunecând pe tiroliană sau în alte moduri preferate de ei.

La Hopa Hopa, timpul liber al prichindeilor este exploatat la maximum, atât prin joaca sub supraveghere, cât şi prin variate activităţi recreative şi educative, desfăşurate în compania personalului calificat. Pentru ei se organizează petreceri cu personaje din poveşti, ateliere creative, karaoke, face painting, lecţii de dans şi probe muzicale. Printre invitaţii speciali se numără şi clovnul Bobo, atât de îndrăgit de ştrengari. Pe lângă distracţia alături de prieteni, cei mici îşi dezvoltă abilităţile, dau frâu liber imaginaţiei şi învaţă lucruri noi.

În plus, părinţii care vor să le facă o surpriză plăcută copiilor pot organiza aniversări tematice, cu multe momente amuzante, fiind sprijiniţi de experţii în distracţie de la Hopa Hopa.

Tariful pentru o jumătate de oră de joacă este 5 lei, iar pentru cei care petrec mai mult timp la Hopa Hopa sunt oferte speciale.

Hopa Hopa_IM SV_2014