LIVE: Sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Suceava


Intră acum și în grupul de

cusnir

Consilierul judetean PSD, Dan Cusnir, a venit la sedinta extraordinara de azi imbracat cu un tricou negru cu inscriptia: „Mi-e rusine cu presedintele tarii mele!”.

Dan Cusnir:

„Dati-mi un motiv pentu care sa fiu mandru de presedintele tarii mele. Mai aveam un tricou, alb cu un mar otravit pe el, dar era la spalat.”

Catalin Nechifor, presedintele CJ Suceava:

„Azi am avut o sedinta extraordinara. A fost vorba despre un proiect de neutralizare a deseurilor medicale si era nevoie de o suprafata de teren pentru a putea construi o statie speciala in incinta Spitalului Judetean. Vine sa completeze conceptul de Spital Judetean modernizat.

Anul trecut, in judetul prin cei care sunt fermieri, au ajuns de la capitolul subventii europene 50,3 milioane de euro pentru teren si 11,2 milioane euro pentru zootehnie. E o dovada clara a apartenentei noaste la spatiul european.

Va anunt ca s-au depus pentru finantare prin economiile inregistrate prin POR, 22 de proiecte pentru scolile sucevene.

Vom face eforturi sa putem gasi resursele necesare pentru a putea finanta si alte proiecte. Ne dorim scoala romaneasca intr-o conditie mai buna.

In trecutul recent au fost axe de finantare, la care au existat criterii din punctare care i-au pus pe primari in situatia de a depune proiecte care nu aveau sanse din start. Schimbarea pe care o propun e ca dupa o discutie cu ei sa alegem in functie de nevoi, pe fiecare localitate in parte proiectul prioritar. Sa nu cream competitii care nu stim la ce pot duce. Sunt convins ca va fi o idee bine primita si de primari.

Asteptam un punct de vedere de la minister pentru soseaua de centura a Sucevei. Cred ca si cei de la CNADR vor veni curand la Suceava.”


Intră acum și în grupul de