Mars „Anti-violenta, Anti-drog si Anti-tutun”, pe strazile Sucevei


Intră acum și în grupul de

mars antiviolenta 1

Asociaţia „EUROACTIV” de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi şi talentaţi aflaţi în dificultate, în parteneriat cu Palatul Copiilor Suceava, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Suceava, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, Asociaţia „ALECS GROUP”şi Societatea de Cruce Roşie Suceava organizează în data de 14 mai 2014, între orele 13:00-15:00, un marş de prevenire a accidentelor rutiere, Anti-violenţă, Anti-drog şi Anti-tutun, informează într-un comunicat de presă, Monica Bujanovschi, elevă în cadrul Palatului Copiilor Suceava.

Potrivit sursei citate, la evenimentul desfăşurat pe traseul: Esplanada Casei de Cultură –Prefectură, Biblioteca Bucovinei ”I.G.Sbiera” – Hotel Bucovina – Primărie – Inspectoratul Judeţean de Poliţie – Spital şi retur vor participa elevi din unităţile de învăţământ sucevene sub atenţia şi îndrumarea efectivelor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Suceava, Serviciul Ordine publică şi Serviciul Rutier ale Poliţiei municipiului Suceava. Participanţii la marş vor asista şi la simularea unui accident rutier în faţa Bibliotecii Bucovinei.

În document se arată că, activitatea se desfăşoară în cadrul „Săptămânii Naţionale a Voluntariatului” 2014 şi are ca scop sensibilizarea opiniei publice şi a factorilor de decizie în vederea diminuării obstacolelor, prevenirii consumului de droguri, plante etnobotanice, violenţă, tutun şi a evitării accidentelor rutiere.

Acţiunea este avizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi sprijinită de Inspectoratul de Poliţie – Serviciul Rutier şi Ordine Publică, Inspectoratul de Jandarmi a Judeţului Suceava, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava şi Consiliul Judeţean Suceava.

In finalul acestei manifestări, pentru a marca SĂPTĂMÂNA NAŢIONALĂ A VOLUNTARIATULUI, personalităţi sucevene din diverse domenii vor susţine o conferinţă de presă la Biblioteca Bucovinei.

Elevi ai unităţilor de învăţământ din municipiul Suceava sunt invitaţi de Asociaţia „EUROACTIV”, Palatul Copiilor Suceava şi Asociaţia „ALECS GROUP” să participe la eveniment.


Intră acum și în grupul de