Un tanar din Suceava va alerga 10 km, la Bucharest International Half Marathon, pentru copiii cu autism


Intră acum și în grupul de

Tudor Huluta

Suceveanul Tudor Huluţă, în vârstă de 25 de ani, va alerga, în data de 18 mai 2014, 10 km în cadrul Bucharest International Half Marathon, pentru a ajuta copiii diagnosticaţi cu autism.

Pe contul personal de Facebook, Tudor, care în prezent trăieşte în Bucureşti, a postat următorul mesaj: „Sunt un alergător mai puțin experimentat, dar, spun eu, cu SUFLET. Voi alerga pentru copii și asta mă motivează să mă antrenez și să mă pregătesc pentru marea mea încercare – Individual 10 km, la Bucharest International Half Marathon pe 18 Mai.

Susține-mă și tu! DONEAZĂ și astfel putem colecta fondurile ce vor fi direcționate în asigurarea terapiei gratuite pentru copiii cu autism. Copiii Help Autism îți vor fi recunoscători! Sprijinul tău poate însemna ca un copil să spună pentru prima oară << MAMA >> “.

Pe aceeaşi reţea de socializare, tânărul a mai precizat: „Pe data de 18 mai am să alerg pentru Maria, o fetiţă de 3 ani și 9 luni, diagnosticată cu tulburare din spectrul autism, care face terapie în Centrul Suceava. Cu ajutorul nostru, al tuturor, poate să învețe lucruri noi, sa aibă un comportament normal și să zâmbească! Hai să facem echipă și să-i oferim o mică donație! De alergat mă ocup eu!”

Detalii referitoare la această campanie pot fi găsite accesând următorul link – http://helpautism.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=288#page-description


Intră acum și în grupul de