Liceul cu Program Sportiv pierde finantarea europeana de 5 milioane de lei pentru campusul aflat in lucru din 2007


Intră acum și în grupul de

Liceul cu Program Sportiv Suceava nu va primi finanţare europeană de cinci milioane de lei pentru finalizarea campusului, proiect aflat în execuţie din anul 2007.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri într-o conferinţă de presă că documentaţia depusă de LPS nu a fost în ordine şi că proiectul a fost respins.

El a arătat că documentaţia, întocmită în 2007, fără implicarea Primăriei, unde consultant a fost o firmă din Iaşi, are documente lipsă, sau că pe unele acte lipsesc semnăturile şi că a fost respinsă la finanţare prin proiectul suplimentar POR prin care vor putea fi finanţate sala de sport de la Colegiul Naţional Ştefan cel Mare sau centrul de informare al Colegiului Naţional Petru Rareş.

handbal feminin LPS

Ion Lungu a subliniat că Primăria nu are nici o vină în ceea ce priveşte documentaţia făcută în 2007 la începerea proiectului de la Liceul cu Program Sportiv.

„Noi lucrăm cu materialul clientului. Noi nu am avut nici un control asupra a ceea ce s-a făcut acolo”, a spus primarul Ion Lungu care a arătat că Primăria doar a transmis mai departe documentaţia primită.


Intră acum și în grupul de