GHIO`S, un nou magazin in Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Ghio`s

Ghio`s este unul dintre cele mai noi magazine care s-a deschis de curând în Shopping City Suceava, pentru iubitorii de fashion. Firma are o vechime de 20 de ani pe piața suceveană, schimbându-și recent denumirea din cunoscutul brand Tobago, în Ghio`s, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, noua destinație de cumpărături comercializează îmbrăcăminte și accesorii pentu bărbaţi şi doamne, urmărind ultimele tendinţe ale pieţei de profil. Dacă eşti de acord că imaginea contează, atunci ştii că în fiecare sezon garderoba ta trebuie să beneficieze de ultimele noutăți din colecţiile Ghio`s.

În magazinul Ghio`s, domnii vor găsi cămăşi business, casual şi sport având materiale excepţionale, lucrate cu măiestrie şi cu o croiala luxoasă şi la modă. Calitatea produselor, începe de la materialele alese, realizate în întregime din fibre naturale, atent selecţionate şi verificate. Materialele propuse pentru cămăşile Ghio`s pot fi din bumbac 100%, sau 80%, slim, dublu tratate, sau poplin, perfect pentru orice anotimp sau ocazie. În plus, toata gama bărbătească de produse dispune de mărimi XXL, aparținând atât brandurilor românești, cât și străine. De asemenea, doamnele care își doresc să adopte o ținută elegantă la birou sau să se facă remarcate, pot alege dintr-o varietate de rochii, fuste, bluze și accesorii deosebite.

„Ghio`s vă propune produse ale căror principale atuuri sunt calitatea materialelor şi eleganța croielilor, dar şi un preţ extrem de accesibil. Produsele comercializate de magazinul Ghio`s se potrivesc oricărei ocazii, atât pentru birou, casual, cât şi pentru orice ocazie festivă, punându-se accent pe costume de ocazie, cămăși de mire, dar și rochii și accesorii potrivite pentru nunți și banchete. Magazinul Ghio`s din Shopping City Suceava este al patrulea deschis pe piața suceveană”, se arată în document.

De 6 ani, Shopping City Suceava vă oferă cumpărături și distracție în familie!

 

 


Intră acum și în grupul de