Lucrarile la soseaua de centura a Sucevei se reiau luni. Termen de finalizare: octombrie 2014


Intră acum și în grupul de

Lucrările la şoseaua de centură a municipiului Suceava urmează să fie reluate luni, a anunţat, joi, prefectul Florin Sinescu.

Prefectul de Suceava a declarat la un post local de radio că se vor relua de luni lucrările la şoseaua ocolitoare, iar constructorul are ca termen de finalizare luna octombrie 2014, termenul fiind asumat atât de constructor cât şi de CNADNR.

Sinescu a subliniat că la această lucrare va insista ca sensul giratoriu care face legătura între şoseaua de centură şi DN 17 să fie iluminat pe timp de noapte.

 

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat săptămâna trecută că este nemulţumit că proiectul şoselei de centură a Sucevei, unde Guvernul s-a achitat de toate obligaţiile financiare nu este reluat, menţionând că există fonduri prevăzute în buget pentru finalizarea întregii lucrări în acest an.

Nechifor a mai declarat că a transmis Ministerului Transporturilor şi CNADNR adrese în care prezintă situaţia, subliniind că CJ Suceava nu are pârghii să acţioneze întrucât beneficiarul este CNADNR.

 

Totodată, Nechifor a spus că va solicita ministrului Transporturilor, Dan Şova, să vină la Suceava pentru a vedea la faţa locului situaţia investiţiilor CNADNR din judeţ.

 centura2

 

 

Şoseaua de centură a Sucevei, în lungime de 12,43 kilometri, este în construcţie din 2008 şi ar fi trebuit finalizată în vara anului 2012, dar termenul de finalizare a lucrărilor a fost amânat pentru 17 noiembrie 2013 ca urmare a unor lucrări de consolidare.

Potrivit autorităţilor locale, gradul de execuţie a şoselei de centură este de aproape 80 la sută, iar un tronson al acesteia, între DN 2 şi DN 17, este aproape finalizat, fiind necesară doar turnarea stratului de uzură.

 


Intră acum și în grupul de