Lungu: „Ii rugam pe cei care stiu ca nu au carti de identitate sau sunt expirate sa se prezinte la Iulius Mall si sa le ridice”


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa

Ion Lungu, primarul Sucevei:

„Ne dorim ca noua licitatie la termoficare sa o facem cat mai repede si pe 23 iunie se va repeta licitatia de transport. Raman optmist ca vor veni oferte.

Principala problema trebuie sa ramana plata facturilor. Pe 24 iunie expira licitatia la Termica. Placinta de la Bioenergy a facut un pas in spate si a fost cooptat in boarul firmei Ilie Vasile. Daca nu era Constantin Placinta la Bioenergy, nu se facea noua centrala. Ii multumesc pentru ce a facut acolo. acum are probleme de sanatate. Cu Ilie speram sa avem o buna colaborare in continuare.

Chiar daca nu am semnat conventiile de finantare cu Elvetia sunt doua proiecte certe. Deja lucram la proiectele tehnice ca sa fim avansati. Ramane in discutie proiectul legat de modernizarea bazarului. Costurile sunt insa foarte mari.

Fac un apel la populatie. Sunt peste 600 de carti de identitate care nu sunt ridicate. Ca sa venim in sprijinul oamenilor s-a decis prelungirea programului cu publicul cu o ora. Ii rugam pe cei care stiu ca nu au carti de identitate sau sunt expirate sa se prezinte la Iulius Mall si sa le ridice.

Impreuna cu CCI Suceava vom organiza o noua editie a Targului Auto Bucovina. Vom incerca sa nu distrugem esplanada. Vrem sa mai dam o gura de oxigen firmelor care trec o perioada mai grea acum pe criza.

Intre 23-25 mai va fi Lira de Aur. Am virat deja 50.000 de lei pentru organizare. E a 35-a editie si sper sa fie una reusita. Doresc succes celor 104 concurenti.

Vineri dupa-amiaza PSD a solicitat autorizatie pentru un concert in cartierul Burdujeni. Nu stiu exact despre ce e vorba. Noi lucram cu materialul clientului.”


Intră acum și în grupul de