Zgonea: „Deutsche Bank nu este de acord cu politica guvernului condus de Angela Merkel„


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a mai declarat, marţi, la Câmpulung Moldovenesc, in cadrul unei conferinte de presă sustinuta la mijlocul unui mini-turneu electoral prin judetul Suceava că mesajul pe care l-a dat Deutsche Bank investind în România este că austeritatea promovată de guvernele de dreapta nu este soluţia pentru criza economica din Europa.

Valeriu Zgonea a explicat că investiţia Deutsche Bank în România arată că ţara noastră devine interesantă investiţional pentru toată lumea.

valeriu zgonea

„Mesajul Deutsche Bank este că România devine interesantă investiţional pentru toată lumea pentru că a făcut un mixt de politici publice unic în Europa de Est şi a demonstrat că nu austeritatea, promovată de guverne de dreapta, este soluţia în Europene şi în România ca să devenim actori globali”, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor.

El a fost întrebat dacă prin această declaraţie a lăsat să se înţeleagă că Deutsche Bank nu este de acord cu politica guvernului condus de Angela Merkel, el a răspuns:„Da, dacă investeşte în România”.

„Ştiu cine e Deutsche Bank. Dacă investeşte aici înseamnă că e un mediu favorabil şi pentru Germania şi pentru România”, a spus Zgonea.

 


Intră acum și în grupul de