Aproximativ 1500 de locuri de cazare pentru studentii suceveni


Intră acum și în grupul de

Ea a spus intr-o conferinta de presa ca pentru cele 123 de noi locuri de cazare , facultatile din Universitatea “Stefan cel Mare” vor participa la dotarile cu mobilier , instalatii de ventilatie si realizarea unui punct termic.

Ardeleanu a subliniat ca in aceasta perioada se afla plina de desfasurare activitatea de amenjare si igienizare a tuturor spatiilor de invatamint si cazare . Prorectorul sucevean a mai spus ca au fost deja amenajate 16 camere care vor fi destinate studentilor si profesorilor care vor veni in Universitatea suceveana prin programe internationale, conditiile de cazare fiind similare cu cele ale universitatilor Uniunii Europene.

Directorul administrativ al Universitatii sucevene, Emil Nechifor a declarat ca alte 600 de locuri de cazare vor fi asigurate pentru studenti in camine scolare ale unor unitati de invatamint preuniversitar din municipiul Suceava.

El a spus ca, in general, sint peste 4000 de studenti care solicita locuri de cazare in camin. Nechifor a mai spus ca dupa data de 20 septembrie vor fi supuse spre aprobare Biroului Senatului Universitatii noile taxe de cazare pentru studenti pentru anul academic 2004-2005.


Intră acum și în grupul de