Contrabandisti urmariti 12 kilometri si opriti cu 18 focuri de avertisment


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din Brodina au efectuat, vineri, o amplă acţiune pentru combaterea contrabandei cu ţigări şi au fost organizate  mai multe dispozitive de control pe drumul judeţean DJ 176 A între Brodina de Jos şi Argel.

Potrivit unui comunicat al Serviciului Poliţiei de Frontieră Suceava, în cadrul acestei acţiuni, poliţiştii de frontieră au depistat în trafic, pe raza localităţii Argel, doua autoturisme care nu au oprit la semnalele regulamentare şi au fost nevoiţi să îi urmărească şi să tragă 18 focuri de avertisment, atât în plan vertical cât şi spre pneurile maşinilor.

După urmăriri de aproximativ 12 kilometri, maşinile au fost oprite, iar în una din ele se aflau doi tineri din judeţul Suceava, în timp ce cealaltă a fost abandonată pe un câmp, iar şoferul a reuşit să fugă.

În interiorul maşinilor, au fost observate mai multe colete învelite în folie neagră, ce conţineau ţigări de contrabandă.

Totodată, pe timpul urmăririlor, poliţiştii de frontieră au observat încă un autoturism, un Jeep Grand Cherokee înmatriculat în Anglia, abandonat pe un drum forestier de pe raza localităţii Argel, de asemenea încărcat cu ţigări de contrabandă, mai precizează sursa citată.

 


Intră acum și în grupul de