Prefectul Florin Sinescu: „Este de datoria noastra sa trimitem in Parlamentul European oameni care sa ne reprezinte” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a spus că a votat pentru că este un drept pe care toţi românii l-au câştigat la 1 ianuarie 2007, de când România este stat membru al Uniunii Europene.

„Este de datoria noastră să trimitem în Parlamentul European oameni care să ne reprezinte, pentru că motto-ul Uniunii Europene “Unitate în diversitate” este atotcuprinzător şi trebuie să ne regăsim în tot ceea ce înseamnă specificul naţional, în ceea ce înseamnă obiceiurile, în ceea ce înseamnă economia, astfel încât să putem să dezvoltăm tot ceea ce înseamnă această zonă şi sigur să ne găsim în toate deciziile Parlamentului European.

În ceea ce priveşte ziua votului, la ora 7,00, la nivelul judeţului Suceava, toate cele 553 de secţii de votare s-au deschis. Nu au fost probleme, astfel încât, în acest moment, votul decurge normal şi sperăm ca până la ora 21,00 să nu fie probleme”, a declarat reprezentantul Guvernului în teritoriu la ieşirea de la urne.


Intră acum și în grupul de