Bradatan a votat pentru tot ceea ce e bine pentru Romania. Candidatul PSD pentru PE a gresit sectia de votare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD pentru alegerile europarlamentare ,Tiberius Brădăţan, a declarat că a votat la alegerile pentru PE pentru ceea ce este mai bine pentru România.

„Am venit să votez la primele ore ale dimineţii cu gândul la tot ceea ce ne dorim practic cu toţii. E vorba de linişte, e vorba de sănătate, e vorba de puterea de a face tot ceea ce este bine pentru România. Cred că este momentul ca, într-o zi aşa de frumoasă, să ieşim cu toţii la vot şi să ne exprimăm opţiunea, pentru că din punctul meu de vedere, România trebuie să fie în Europa şi să fie o voce prezentă, o voce activă, o voce care să se audă distinct în corul celorlalte voci europene. Ne dorim cu toţii să fim o Românie puternică şi cred că asta se poate întâmpla prin votul fiecăruia dintre noi”, a declarat Brădăţan.

 

El a intenţionat să voteze la secţia de votare unde ştia că este arondat, dar după ce s-a prezentat în faţa biroului secţiei de votare şi s-a legitimat a fost informat de preşedintele secţiei că nu poate vota întrucât este înscris la o altă secţie de votare.

Candidatul PSD şi-a recunoscut vina că nu a consultat lista publicată de Primărie cu arondarea la secţiile de votare.

El a mers ulterior să voteze la secţia unde fusese arondat.

 


Intră acum și în grupul de