Primul magazin din Bucovina al renumitului brand european de incaltaminte CCC se deschide la Iulius Mall Suceava

Magazin CCC_IM SV1_2014Compania Peeraj Brand International inaugurează vineri, 30 mai 2014, la Iulius Mall Suceava, primul magazin CCC din regiunea Bucovinei, informează reprezentanţii complexului comercial, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, brandul CCC este lider de piaţă în retailul de încălţăminte din Polonia, oferind o gamă extinsă şi variată de încălţăminte şi accesorii, pentru bărbaţi, femei şi copii. Cu prilejul inaugurării, magazinul CCC îi răsfaţă pe cumpărători cu un discount de 20%, de vineri până duminică.

Clienţii Iulius Mall Suceava se vor bucura de pantofi şi colecţii de genţi în tendinţe, din piele naturală sau materiale textile de calitate superioară. Magazinul CCC ocupă peste 460 mp, la parterul Iulius Mall Suceava, propunând un concept modern pentru cei care apreciază încălţămintea la modă, fără a renunţa la confort. Bucovinenii vor găsi articole pentru toate gusturile şi la preţuri avantajoase. Modelele CCC sunt realizate după tipare de actualitate, incluzând atât pantofi clasici, casual şi eleganţi, pentru orice vârstă, cât şi încălţăminte sport şi pentru copii.

De altfel, designerii CCC acordă o importanţă deosebită tendinţelor, pe care le îmbină perfect cu preferinţele clienţilor. Într-un singur sezon, CCC oferă aproximativ 3.000 de modele de pantofi şi genţi.

În document se arată că, acesta este cel de-al patrulea magazin CCC din reţeaua naţională a grupului Iulius, fiind deja prezent în Palas Mall Iaşi, Iulius Mall Iaşi şi Iulius Mall Timişoara.

Magazin CCC_IM SV_2014Brandul face parte din CCC Group, cel mai mare producător de încălţăminte din Polonia, care se bucură de succes pe piaţa europeană, cu peste 700 de magazine deschise în ţări precum Cehia, Austria, Slovacia, Ungaria, Germania, Croaţia, Slovenia, Rusia şi România.