Tanar care incerca sa sparga un magazin din Campulung Moldovenesc, impuscat de politisti


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 29 de ani care a fost prins de poliţişti în timp ce încerca să spargă un magazin din municipiul Câmpulung Moldovenesc a fost împuşcat de oamenii legii, după ce a  fugit ignorând somaţiile acestora.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în seara zilei de joi spre vineri, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Câmpulung Moldovenesc au surprins în flagrant un bărbat, de 29 de ani, din localitate, care încerca să forţeze uşa principală de acces a unui magazin și care avea asupra sa o toporişcă, un levier, un fular adaptat tip cagulă şi mănuşi.

La vederea polițiștilor, cel în cauză a fugit, ignorând somaţiile acestora, unul dintre polițiști executând două focuri de armă în plan vertical. Întrucât bărbatul a refuzat să se supună somațiilor polițiștilor, au fost efectuate patru focuri de armă înspre el, unul dintre acestea rănindu-l, cel în cauză fiind imobilizat.

Poliţiştii au solicitat intervenţia unui echipaj medical de urgenţă, care a transportat bărbatul la spital, acesta fiind conștient, nefiindu-i pusă viaţa în pericol.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului pentru stabilirea întregii activități infracționale încauză, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de