Deputata Sanda-Maria Ardeleanu, implicata in programul „Adopta un tanar basarabean”


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, prof.univ.dr. Sanda-Maria Ardeleanu, se va implica activ în programul intitulat „Adoptă un tânăr basarabean”, prin care va susține participarea unui tânăr din Basarabia, timp de 5 zile, la activitățile din cadrul Școlii de cultură și afirmare românească.

Potrivit parlamentarului democrat-liberal, Școala de cultură și afirmare românească va fi organizată de  Platforma Unionistă Acțiunea 2012, în  perioada 7-15 iunie 2014, în stațiunea Venus, unde sunt așteptați să  participe, în două serii, 400 de persoane, majoritatea tineri din România și Republica Moldova.

Sanda Maria Ardeleanu

Ardeleanu precizează pe blogul său că programul Școlii de vară va cuprinde următoarele sesiuni de dezbateri: Republica Moldova, Unire prin integrare sau integrare prin Unire? (duminică,  8 iunie), Proiectele de țară ale României postdecembriste (miercuri,  11 iunie), Românii de la frontiera Uniunii Europene și NATO în contextul evoluțiilor regionale (sâmbătă, 14 iunie).

„Pe lângă sesiunile de dezbateri, programul Școlii va conține activități interactive, fiecare participant primind un punctaj pe parcurs raportat la gradul său de implicare, astfel asigurându-ne de activismul acestora în cadrul Școlii. Trainerii și speakerii implicați în acest proiect sunt specialiști în anumite domenii precum românism, istorie, management cultural, management de proiect, social media pentru ONG-uri, educația non-formală etc.”, mai arată deputatul PDL de Suceava.


Intră acum și în grupul de