Nechifor: La centura Sucevei se lucreaza destul de bine


Intră acum și în grupul de

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, marţi, că la centura municipiului Suceava se lucrează destul de bine. „Se lucrează la centură destul de bine”, a spus Nechifor într-o conferinţă de presă.

El a arătat că lucrurile prind contur şi a menţionat că verifică săptămânal lucrările şi că a fost impresionat că şi duminică şi luni se lucra la varianta de legătură cu DN 2, cu drumul Siretului. „Cred că dacă firma constructoare va menţine ritmul sau mai bun această centură va fi dată în folosinţă cât mai repede şi acest lucru este aşteptat de mulţi suceveni, dar şi de cei aflaţi în tranzit”, a spus preşedintele CJ Suceava.

centura2

El a mai declarat că lucrările la drumul Suceava-Botoşani se derulează în ritm alert şi se vor încheia conform promisiunilor contructorului, la sfârşitul lunii august, dar că şi la aeroportul Suceava lucrările sunt în grafic.

Nechifor a menţionat că la lucrările de modernizare a DN 18 s-a decis rezilierea contractului, iar până la reluarea licitaţiei CNADNR va putea face plombări şi reparaţii.

Totodată, Nechifor a spus că se va promova proiectul de construcţie a unui drum ce va face legătura între Putna şi Moldoviţa.


Intră acum și în grupul de