Sute de amenzi aplicate de politistii suceveni in week-end pentru depasirea vitezei sau soferilor bauti


Intră acum și în grupul de

Conducerea IPJ Suceava a dispus intensificarea acţiunilor de depistare a conducătorilor auto care conduc vehicule după ce au consumat alcool dup ce în ultima perioadă s-a constatat faptul că în zilele de week-end şi în zilele de sărbătoare sunt identificaţi mulţi şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, astfel încât.

De asemenea, viteza constituie în continuare una dintre principalele cauze de producere a accidentelor grave.

politisti control

Având în vedere aceste considerente pe perioada Rusaliilor, pe drumurile naţionale, judeţene şi comunale au acţionat efective sporite de poliţişti rutieri în scopul identificării celor care încalcă legislaţia rutieră circulând cu viteză excesivă sau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Astfel, au fost organizate acţiuni în cadrul cărora au fost aplicate 64 de sancţiuni contravenţionale pentru cei care au consumat alcool înainte de a urca la volan în valoare de 14.515 lei, dar au fost constatate şi 12 infracţiuni dintre care 11 pentru conducere sub influenţa băuturilor şi una pentru conducere auto neînmatriculat fiind  reţinute 12 permise de conducere, iar 140 de  conducători auto fiind testaţi cu etilotestul.

Totodată au fost organizate acţiuni în vederea depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice fără a respecta regimul legal de viteză, precum şi a celor care încalcă legislaţia rutieră în vigoare, fiind aplicate 684 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 175750 lei şi fiind reţinute 24 de permise de conducere.

 Poliţiştii au depistat un italian de 67 ani conducând autovehiculul pe DN 17 în Poiana Stampei cu viteza de 105 km/h în localitate, iar în Vicovu de Sus a fost depistat U. Emanuel, în vârstă de 23 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 E, pe raza oraşului Vicovu de Sus, cu viteza de 140 km/h în localitate.


Intră acum și în grupul de