Sase boxe de la subsolul unui bloc din Suceava sparte de hoti


Intră acum și în grupul de

Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că în noaptea de 12/13.06.2014, mai multe boxe situate la subsolul unui bloc din localitate au fost sparte şi din interior au fost sustrase bunuri.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că vineri locatarii blocului au constatat că uşa de acces la subsolul blocului prezintă urme de forţare, iar mai multe boxe au sistemele de închidere distruse sau rupte.

 

Poliţiştii au identificat şase persoane vătămate, din care cinci nu au reclamat sustragerea de bunuri  sau valori, iar un bărbat de 64 ani a declarat că din boxă îi lipsesc bunuri alimentare şi un cablu de cupru în valoare totală de 150 lei.

Valoarea totală a prejudiciului creat este de 200 lei (valoarea bunurilor sustrase din boxa părţii vătămate la care se adaugă contravaloarea celorlalte lacăte sparte).

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de