Patru copii din Scheia au lovit cu pietre un pescar si i-au distrus masina


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din Suceava a sesizat, luni, prin 112, că în timp ce se afla la pescuit pe malul râului Suceava din satul Şcheia, patru copii, i-au furat un băţ telescopic, l-au lovit cu pietre şi i-au distrus autoturismul personal parcat în zonă, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul a mers cu autoturismul personal pe malul râului Suceava din comuna Şcheia şi a început să pescuiască, moment în care, patru copii aflaţi în zonă i-au cerut să le dea un băţ de pescuit, dar pentru că au fost refuzaţi, au început să arunce cu pietre, iar unul dintre ei i-a furat un băţ de pescuit şi a fugit.

În timp ce pescarul alerga după cel care îi furase undiţa a alunecat şi a căzut în râul Suceava, moment în care cei au mers spre autoturism, i-au dezumflat roţile, au distrus luneta şi au furat oglinzile laterale, iar din portbagaj au furat mai multe scule.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit faptul că suspecţi de comiterea faptei sunt patru copii, unul în vârstă de 14 ani şi trei de 13 ani, toţi din comuna Şcheia.

 În acest caz poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea participaţiei fiecăruia la comiterea faptelor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de