Prima intalnire privind fuziunea PNL-PDL la Suceava va avea loc vineri


Intră acum și în grupul de

Prima întâlnire între reprezentanţii PNL şi PDL din judeţul Suceava se va desfăşura vineri, potrivit unor surse convergente.flutur si cartea minciunilor

Liderii PNL şi PDL Suceava, Alexandru Băişanu şi Gheorghe Flutur, au căzut de acord să se întâlnească vineri pentru o primă discuţie privind colaborarea dintre cele două partide în perioada următoare.

Echipele de negociere vor fi formate din cei doi preşedinţi ai organizaţiilor judeţene, secretarii generali ai celor două organizaţii şi câte un reprezentant din fiecare colegiu electoral din judeţ.

La prima întâlnire urmează să fie stabilite principalele direcţii de colaborare a celor două partide în judeţul Suceava.

Totodată, se va lua în discuţie şi modul în care se vor constitui noi majorităţi în Consiliul Judeţean Suceava şi în consiliile locale din judeţ.

Sursele citate au precizat că se doreşte ca în perioada următoare să se dea un semnal clar că în judeţ s-au schimbat majorităţile şi că PDL şi PNL reprezintă o forţă pe plan judeţean având împreună peste 70 de primari din 114 şi majoritatea în Consiliul Judeţean Suceava.

baisanu cu Termica

Este posibil însă ca cele două partide să nu înceapă schimbarea viceprimarilor PSD sau a vicepreşedintelui PSD al CJ Suceava şi să prefere să blocheze iniţiative ale PSD în plan local şi să iniţieze şi să voteze proiecte de hotărâri prin care să fie puse în practică unele promisiuni ale celor două partide făcute în campania electorală.

 

 


Intră acum și în grupul de