Acasă Actualitate Tigari de peste 120.000 de lei, descoperite de politistii de frontiera suceveni...

Tigari de peste 120.000 de lei, descoperite de politistii de frontiera suceveni intr-o autoutilitara condusa de un hunedorean


Intră acum și în grupul de

 Poliţiştii de frontieră de la SPF Rădăuţi au oprit, marţi, pentru control, o autoutililară condusă de un hunedorean în vârstă de 40 de ani, care circula  în localitatea suceveană Voitinel.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar şef Ilie Poroch Seriţan, în urma controlului efectuat asupra maşinii, poliţiştii de frontieră au descoperit un locaş special amenajat sub lada de transport marfă, în care se afla o mare cantitate de ţigări, iar în aceste condiţii  şoferul şi autoturismul au fost conduse la sediul poliţiei de frontieră pentru efectuarea unui control amănunţit.



În locaşul special amenajat al autoutilitarei au fost descoperite 12 288 de pachete cu ţigări, marca ”Viceroy”, de provenienţă ucraineană, în valoare de 122 600 de lei.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru contrabandă, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoutilitara folosită la activitatea infracţională, în valoare de 3 520 de  lei, a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version