Drumul de acces spre Colegiul National Militar din Campulung Moldovenesc va fi reabilitat pana la inceputul anului scolar. Vezi cine va finanta lucrarile


Intră acum și în grupul de

Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a fost prezent joi, la festivitatea de încheiere a anului şcolar la Colegiul Militar din Câmpulung Moldovenesc. În discursul rostit cu acest prilej, el a spus că a constatat că drumul care face legătura între drumul european E 576 (DN 17) şi Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc este distrus şi şi-a exprimat nemulţumirea că autorităţile locale nu au acţionat pentru repararea acestuia, dar a menţionat că el a dispus ca drumul să fie asfaltat până la începutul noului an şcolar.

colegiul militar campulung moldovenesc (2)

Potrivit primarului municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, municipalitatea nu a putut să intervină pentru modernizarea drumului întrucât se află în administrarea Colegiului Miliar, dar o soluţie ar fi ca acest drum să fie trecut temporar în administrarea CL Câmpulung Moldovenesc care să finanţeze lucrările de reabilitare.

Într-o conferinţă de presă organizată ulterior, ministrul Mircea Duşa a explicat că acest drum este în administrarea MApN şi că a dispus să fie reabilitat până la 15 septembrie. „Am luat măsuri ca până la începutul anului şcolar drumul să fie finalizat”, a spus Duşa, care nu a putut preciza care este valoarea lucrărilor de reabilitare a acestui drum cu o lungime de aproape un kilometru.


Intră acum și în grupul de