Drumul de acces spre Colegiul National Militar din Campulung Moldovenesc va fi reabilitat pana la inceputul anului scolar. Vezi cine va finanta lucrarile

Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a fost prezent joi, la festivitatea de încheiere a anului şcolar la Colegiul Militar din Câmpulung Moldovenesc. În discursul rostit cu acest prilej, el a spus că a constatat că drumul care face legătura între drumul european E 576 (DN 17) şi Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc este distrus şi şi-a exprimat nemulţumirea că autorităţile locale nu au acţionat pentru repararea acestuia, dar a menţionat că el a dispus ca drumul să fie asfaltat până la începutul noului an şcolar.

colegiul militar campulung moldovenesc (2)

Potrivit primarului municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, municipalitatea nu a putut să intervină pentru modernizarea drumului întrucât se află în administrarea Colegiului Miliar, dar o soluţie ar fi ca acest drum să fie trecut temporar în administrarea CL Câmpulung Moldovenesc care să finanţeze lucrările de reabilitare.

Într-o conferinţă de presă organizată ulterior, ministrul Mircea Duşa a explicat că acest drum este în administrarea MApN şi că a dispus să fie reabilitat până la 15 septembrie. „Am luat măsuri ca până la începutul anului şcolar drumul să fie finalizat”, a spus Duşa, care nu a putut preciza care este valoarea lucrărilor de reabilitare a acestui drum cu o lungime de aproape un kilometru.