Doi radauteni raniti, dupa ce au incercat sa coboare din mers dintr-un tren in gara Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 33 de ani şi o femeie de 66 de ani, ambii din municipiul Rădăuţi, au suferit răni, joi dimineaţă, după ce au încercat să coboare dintr-un tren care pleca din gara Burdujeni.

Potrivit unor surse din cadrul Serviciului Judeţean al Poliţiei Transporturi Feroviare Suceava, cele două persoane se aflau, joi dimineaţă, în trenul interregional 1652 Suceava- Bucureşti Nord pentru a conduce pe cineva. La ora 8:46, când era prevăzută plecarea din gara Burdujeni, trenul s-a pus în mişcare conform programului, iar cei doi rădăuţeni au intrat în panică şi au încercat să coboare din tren căzând pe peron şi suferind leziuni la picioare şi cap.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată,  a declarat că două ambulanţe SMURD s-au deplasat în zonă şi echipajele medicale au acordat primele îngrijiri celor două persoane, care, ulterior, după ce au fost stabilizate, au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale.

Potrivit şefului Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, medicul Liviu Cârlan, pacienta, în vârstă de aproximativ 67 de ani, a ajuns, joi, la UPU, fiind diagnosticată cu “traumatism cranio-cerebral, hematom extradural şi hemoragie subarahnoidiană” şi a fost internată în secţia de Neurochirurgie a SJU Suceava urmând să fie operată, iar celălalt pacient care a suferit “un traumatism cranian şi un traumatism la gleznă” este în curs de investigare medicală.


Intră acum și în grupul de