ACET Suceava a trecut la debransari. Vezi ce scari de bloc vor ramane, vineri, fara apa rece


Intră acum și în grupul de

Operatorul regional de apă-canal, ACET SA Suceava, a început debranşarea datornicilor de la reţeaua de apă potabilă.

Potrivit unei informări transmise de directorul comercial al ACET Suceava, ing. Bogdan Cristache, începând cu data de 23 iunie a.c. au fost debranşate de la reţeaua de alimentare cu apă Primăria Cornu Luncii şi SC STAR MOD SA Suceava de pe strada Universităţii nr. 29. In cursul aceleiaşi zile, după achitarea debitelor restante, a fost reluată furnizarea apei către SC STAR MOD SA. De asemenea, a fost reluată furnizarea apei şi către Primăria Cornu Luncii – satul Brăieşti care va semna un grafic de eşalonare a debitelor restante vineri, 27 iunie 2014.

bogdan cristache
Sursa citată mai precizează că în data de 25 iunie a.c. au fost deconectate de la reţeaua de apă blocul 9A din strada Nicolae Iorga; Blocul 113 din strada Eroilor; Blocul 114 din strada Eroilor; Blocul 147 scara F din Calea Burdujeni; Blocul 148 scara B din Calea Burdujeni şi Blocul MES din strada Privighetorii.

În data de 26 iunie a.c., au început deconectările la: Blocul J1 – scările B, D şi E din strada Alexandru cel Bun; Blocul 16A – scările A, B şi C din Bulevardul George Enescu nr.16; Blocul 16F, scara A din Bulevardul George Enescu nr.16 şi Blocul 16D scara A din Bulevardul George Enescu nr.16.

Vineri, 27 iunie a.c., sunt programate la deconectare blocurile: E 46 scara A din strada Zorilor; Blocul E 47 scara A şi scara B din Aleea Lazăr Vicol.

“Reluarea furnizării apei la utilizatorii deconectaţi se va face numai dacă, prin plăţile pe care le vor efectua se vor încadra în cele stabilite conform graficelor de eşalonare. In urma eforturilor depuse constând în încasarea restanţelor de la consumatorii rău platnici şi efectuarea plăţilor către SC ACET SA mai multe asociaţii de proprietari (AP) au reuşit să evite în această perioadă debranşarea unor blocuri sau scări de bloc”, a explicat directorul comercial al ACET SA, Bogdan Cristache, precizând că este vorba de AP nr.57 Mărăşeşti, AP nr.15 Burdujeni, AP nr.75 Jean Bart, AP nr. 59 Zamca, AP T3 Mărăşti, AP Ilie Ilaşcu, AP Areni Observator şi parţial AP nr.25 Tipografiei.

El mai informează că următoarea analiză a plăţilor efectuate de asociaţiile de Proprietari (tranşa lunii iunie) conform graficelor de eşalonare încheiate în perioada martie-aprilie va fi făcută în perioada 9 – 11 iulie 2014.


Intră acum și în grupul de