Tanar din Suceava, retinut pentru ca a talharit de 600 de euro un alt tanar


Intră acum și în grupul de

Poliţia municipiului Suceava, a fost sesizată joi după amiaza de un tânăr de 27 ani din comuna Vereşti, cu privire la faptul că  în jurul orei 03:30, o persoană necunoscută prin violenţă şi ameninţări i-a luat 600 euro.

Poliţiştii au stabilit că în noaptea de miercuri spre joi tânărul din Vereşti a mers cu mai mulţi prieteni la un club din municipiul Suceava, unde a consumat băuturi alcoolice.

La ieşirea din club în jurul orei 03:30, a fost  acostat de un alt tânăr necunoscut, care prin violenţă şi ameninţări i-a sustras din  portmoneu suma de 600 euro.

Cauza a fost documentată de către poliţiştii judiciarişti care au desfăşurat activităţi investigative , fiind administrate probe în vederea identificării autorului şi tragerii la răspundere penală.

În urma probatoriului administrat şi în baza  investigaţiilor şi altor activităţi de cercetare penală desfăşurate de poliţişti, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind Victor S., de 26 de ani, din municipiul Suceava.

În acest caz s-a dispus continuarea cercetărilor faţă de acesta pentru tâlhărie calificată, luându-se măsura reţinerii pe timp de 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 Poliţiştii suceveni atrag atenţia cu privire la faptul că, pe perioada sezonului de vară se înregistrează creşteri în ceea ce priveşte tâlhăriile, în special tâlhăriile prin smulgere de obiecte. Tocmai de aceea poliţiştii recomandă cetăţenilor să nu utilizeze pentru deplasare rute neiluminate sau izolate, să nu afişeze în mod ostentativ sau nejustificat bunuri sau bijuterii de mare valoare, să nu consume alcool în exces şi să nu se lase antrenate în conflicte.


Intră acum și în grupul de