Inele din aur, verigheta si bani luati de la o femeie din Vama de asa zisi comercianti de lenjerie de pat


Intră acum și în grupul de

O femeie de 58 de ani, din comuna Vama, a sesizat, luni, Poliţia, că sâmbătă, doi bărbaţi i-au oferit spre vânzare elemente de lenjerie pentru pat, înşelându-o cu suma de 100 lei şi după care i-au luat două inele din aur şi o verighetă din metal, bunuri în valoare de 900 lei.

Unul dintre bărbaţi a plecat din curte la maşina ce o aveau în stradă, iar cealaltă a intrat în locuinţa femeii şi i-a prezentat marfa ce o comercializa. A convins-o pe aceasta şi i-a oferit  spre cumpărare o pilotă şi două feţe de pernă pentru suma de 100 lei, bani pe care aceasta i-a dat acelei persoane. După câteva momente de neatenţie a reclamantei,  acea persoană  i-a reproşat  şi  arătat că i-a oferit doar un leu şi nu o sută de lei cum s-au înţeles iniţial.

 Femeia, nefiind sigură, i-a mai oferit o sută de lei, şi a primit în schimb bancnota de 1 leu.

După aceasta, s-au deplasat împreună în bucătăria de vară  unde în continuare îi prezenta marfa şi i-a cerut un pahar cu apă, după care a plecat.

  După circa o oră, fiind în bucătăria de vară, femeia a observat că dintr-o cutiuţă ce se afla pe o măsuţă din apropierea scaunului pe care s-a aşezat acea persoană când a fost servită cu apa de băut îi lipsesc două inele din aur şi o verighetă din metal.


Intră acum și în grupul de