Un radautean a ajuns in arest preventiv pentru ultraj si pentru ca a refuzat sa ii fie testata alcoolemia


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din Rădăuţi au fost sesizaţi, marţi, că un bărbat în vârstă de 38 de ani din localitate este agresiv în trafic şi provoacă scandal în traficul rutier, acesta fiind condus la sediul poliţiei.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean suceava, bărbatul a refuzat să efectueze testul cu aparatul etilotest, iar în timp ce era condus la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru recoltarea de probe biologice, acesta a devenit agresiv faţă de o altă persoană chemată la sediul poliţiei, dar şi faţă de poliţişti, motiv pentru care a fost imobilizat şi încătuşat.

La spital, bărbatul a refuzat să i se recolteze probe biologice, motiv pentru care poliţiştii l-au acuzat de comiterea infracţiunii de refuz de a se supune recoltării probelor biologice.

Bărbatul a fost adus miercuri la Parchetul Judecătoriei Rădăuţi cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestarea preventivă, iar atât Parchetul cât şi Judecătoria Rădăuţi şi-au însuşit propunerea poliţiştilor, iar instanţa a emis mandatul de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul este cercetat pentru refuz de a se supune recoltării probelor biologice şi ultraj.

În baza mandatului de arestare preventivă rădăuţeanul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Suceava, mai precizează sursa citată.

 


Intră acum și în grupul de