Metoda „accidentului” face o noua victima la Suceava. Batrana de 81 de ani, inselata cu 7.500 de lei


Intră acum și în grupul de

O femeie de 81 de ani din municipiul Suceava a fost înşelată, duminică, cu suma de 7.500 lei de persoane necunoscute care au pretins că sunt avocaţi.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în intervalul, duminică, orar 11:00–11:30, persoana vătămată a fost contactată telefonic de către un bărbat care a susţinut că fiul ei a fost implicat într-un accident rutier iar avocatul acestuia pretinde suma de 8.000 lei pentru a-l apăra.

telefon fix

Bătrâna a spus că are doar suma de 7.000 lei,  iar bărbatul care a contactat-o telefonic i-a cerut adresa spunându-i că avocatul va ajunge la domiciliul ei să ridice banii şi i-a solicitat să nu-şi anunţe rudele sau vecinii cu privire la accidentul în care a fost implicat fiul ei. La scurt timp, la domiciliul părţii vătămate s-a prezentat un tânăr cu vârsta de 25 – 30 ani, care i-a spus că este avocat şi căruia persoana vătămată i-a dat suma de 7.500 lei.

Cercetările sunt continuate de Biroul investigaţii criminale Suceava sub aspectul comiterii infracţiunii de înșelăciune, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de