Contrabandisti somati cu focuri de arma la Straja au reusit sa fuga


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii ai Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au observat, marţi după amiaza,  pe raza localităţii Straja, la aproximativ 200 m de linia de frontieră, un grup  de persoane care cărau mai multe colete voluminoase spre interiorul ţării, se arată într-un comunicat al Serviciului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava.

Potrivit sursei citate, în aceste condiţii, poliţiştii de frontieră i-au somat prin voce pe respectivii bărbaţi să se oprească, iar pentru că aceştia i-au ignorat au fost nevoiţi să tragă patru focuri de avertisment.

Bărbaţii nu s-au oprit nici în urma executării focurilor de armă, au abandonat coletele cu ţigări şi, profitând de terenul accidentat şi împădurit, s-au dispersat în direcţii diferite.

Poliţiştii au găsit în zonă 20 colete ce conţineau 9.500 pachete ţigări,  marca „Fest”  de provenienţă ucraineană, în valoare de 100.000 de lei care au fost confiscate.

În acest caz au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ucrainene pentru cercetarea în comun a evenimentului, pentru depistarea persoanelor implicate ce vor fi cercetate pentru contrabandă în formă agravantă şi intrare în ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat.


Intră acum și în grupul de