Acasă Actualitate Fanfara din Todiresti a cantat imnul SUA, in direct, la o televiziune...

Fanfara din Todiresti a cantat imnul SUA, in direct, la o televiziune unde se promova Bucovina


Intră acum și în grupul de

Șeful Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Suceava, Dănuț Mihai Burgheaua, a declarat că Târgul de Turism al Bucovinei organizat săptămâna trecută, la Mamaia, a fost un succes.

Potrivit departamentului de comunicare al CJ Suceava, cu ocazia acestui eveniment, pe plaje și în stațiune au fost împărţite câteva mii de mingi, baloane, sacoşe şi pălării, toate personalizate cu ”Hai în Bucovina”, precum și creioane și cărți de colorat cu peisaje din Bucovina. În timpul târgului de la Mamaia au fost organizate şi tombole, la care s-au acordat zece premii constând în petrecerea unui weekend la pensiuni din Bucovina.



targul de turism al Bucovinei

”Am beneficiat de o promovare foarte bună. Am avut două ore de transmisiune în direct la Neptun TV unde Ansamblul <Ciprian Porumbescu> a prezentat un program artistic, iar cei de la hotel Gerald din Rădăuți au venit cu produse din gastronomia tradițională bucovineană. Tot la acest post de televiziune fanfara <Crai bucovinean> din Todirești a cântat imnul SUA în direct pe 4 aprilie, de ziua lor națională”, a declarat Burgheaua.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version