Acasă Actualitate Locuinte din Rasca, lasate in bezna, in urma furtunii de joi noapte....

Locuinte din Rasca, lasate in bezna, in urma furtunii de joi noapte. Au mai fost afectate doua podete, iar subsolul Casei de Cultura din Suceava s-a inundat


Intră acum și în grupul de

O pană de curent care a afectat 167 de consumatori s-a produs în localitatea Slătioara din comuna Râşca, în urma furtunii din noaptea de joi spre vineri, a declarat prefectul de Suceava, Florin Sinescu, precizând că echipele specializate ale E.ON au remediat defecţiunea.

În aceeaşi localitate, din cauza precipitaţiilor abundente a fost afectat podeţul de la intrare dinspre Râşca.



incendiu firma luminoasa

Tot în urma ploilor torenţiale, pârâul Voroneţ, în zona „Brusturosu” din cartierul Voroneţ, a afectat podeţul aflat în construcţie care îl traversează, modificându-şi cursul şi debitul apei.

 Reprezentantul Guvernului în teritoriu a spus că membrii comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă sprijiniţi de pompierii militari au remediat problemele şi au redat podeţele circulaţiei.

 Ca urmare a precipitaţiilor abundente, în municipiul Suceava s-a inundat cu apă pluvială subsolul Casei Culturii, apa fiind evacuată de un echipaj al pompierilor militari.

 De asemenea, din cauza ploii, apa s-a infiltrat în reclama luminoasă a unei sucursale de bancă, de pe strada Ştefan cel Mare, din municipiul Suceava provocând un scurtcircuit electric, urmat de incendiu.

 Firma luminoasă a societăţii a ars pe o lungime de aproximativ patru metri liniari, flăcările fiind lichidate de militarii de la Detaşamentul de pompieri Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version