Barbat din Malini intre viata si moarte dupa ce gospodaria i-a luat foc de la un trasnet


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din satul Poiana Mărului din comuna Mălini este în stare gravă şi a fost dus cu elicopterul SMURD la un spital de specialitate din Bucureşti după ce a suferit arsuri pe 70 la sută din corp când încerca să-şi scoată o bovină din grajdul în flăcări.

elicopter SMURD

La incendiul care a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă de la un trăsnet au intervenit militarii Detaşamentului de pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mălini, cu trei autospeciale.

La sosirea echipajelor, ardea adăpostul de animale, construit din lemn, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi o anexă gospodărească, aflate în imediata apropiere.

În timp ce încerca să salveze o bovină din adăpostul de animale cuprins de flăcări, proprietarul a suferit arsuri de gradul II şi III, pe o suprafaţă de aproximativ 70% din corp. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava. După ce a fost stabilizat, o ambulanţă tip C de terapie intensivă mobilă, încadrată cu medic, l-a transferat la Iaşi, de unde a fost preluat de o aeronavă SMURD, care l-a transportat la un spital specializat din municipiul Bucureşti.

Incendiul a fost lichidat la ora 0:55 iar în flăcări au ars adăpostul de animale pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi şi circa trei tone de fân. În incendiu a pierit şi bovina pe care proprietarul a încercat să o scoată din foc.

Pompierii au salvat locuinţa şi anexa gospodărească.


Intră acum și în grupul de