Seful SPP Suceava, colonel Lucian Solcan a fost eliberat. El va fi cercetat sub control judiciar


Intră acum și în grupul de

Şeful SPP Suceava, colonelul Lucian Solcan, care a fost reţinut de DNA Suceava în noaptea de vineri spre sâmbătă, a fost eliberat sâmbătă după amiaza şi urmează să fie cercetat sub control judiciar. Cercetat în acelaşi caz, cămătarul Paul Pîrjolea urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Tot cu propunere de arestare preventivă se va prezenta în faţa instanţei şi fostul şef al Poliţiei de Frontieră Siret, comisar-şef Nelu Fediuc.

Lucian Solcan DNA

Procurorii DNA Suceava l-au reţinut în noaptea de vineri spre sâmbătă pe şeful SPP Suceava, colonel Lucian Solcan, pentru fapte comise în perioada în care era ofițer de poliție în cadrul Serviciului de Informații și Protecție Internă Suceava.

 

El este acuzat de trafic de influență, în formă continuată şi abuz in serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos.

 

DNA arată într-un comunicat că totoadată a fost reţinut şi Paul Pîrjolea, pentru camătă în formă continuată.

 

Citeste mai mult: https://www.newsbucovina.ro/actualitate/104971/fostul-sef-al-spf-siret-nelu-fediuc-retinut-pentru-luare-de-mita-si-influentarea-declaratiilor


Intră acum și în grupul de