Doi barbati omorati la Milisauti si Izvoarele Sucevei in propriile case.


Intră acum și în grupul de

UPDATE: Tribunalul Suceava a dispus, duminică, arestarea preventivă pentru omor a lui Iliuţă Rotari, acuzat de omor în cazul din oraşul Milişăuţi.

Doi bărbaţi au fost omorâţi sâmbătă, unul  în locuinţa sa din Milişăuţi, iar altul în casa sa din Izvoarele Sucevei, în urma unor scandaluri spontane produse pe fondul consumului exagerat de alcool.

Astfel, Poliţia oraşul Milişăuţi, a fost sesizată sâmbătă după amiaza că un localnic de 49 de ani, a fost găsit mort în locuinţa sa.cutit

Poliţiştii au stabilit că bărbatul locuia singur, iar vineri seara, în jurul orei 19.00, a fost vizitat la domiciliu de fratele său, unde a consumat băuturi alcoolice, împreună cu alte trei persoane, iar sâmbătă vecinii l-au găsit mort.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, un bărbat de 41 de ani, din comuna Marginea şi un alt bărbat de 42 de ani, din judeţul Iaşi, l-au bătut pe bărbatul din Milişăuţi cu pumnii, picioarele şi corpuri contondente şi l-au lovit atât în cap cât şi pe corp cauzându-i leziuni grave ce au condus în scurt timp la deces.

În acest caz a fost începută acţiunea penală şi a fost reţinut pentru 24 de ore bărbatul de 41 de ani din comuna Marginea, pentru omor, urmând să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă.

Celălalt suspect, din judeţul Iaşi, urmează să fie expertizat marţi din punct de vedere neuropsihiatric , din cauza istoricului internărilor, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Sâmbătă seara, Postul de poliţie Moldova Suliţa a fost sesizat de o femeie de 47 de ani, din localitate, despre faptul că, un bărbat  l-a tăiat cu un cuţit la braţul drept pe concubinul ei, în vârstă de 45 de ani, iar în urma loviturii, bărbatul a decedat.

 

Poliţiştii au stabilit faptul că sâmbătă, la locuinţa bărbatului de 45 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei, s-au adunat câteva rude, printre care şi fratele concubinei acestuia, un tânăr de 29 de ani, din localitate şi împreună au consumat băuturi alcoolice.

Pe fondul consumului de alcool între cei doi a izbucnit un conflict spontan în urma căruia bărbatul de 29 de ani l-a tăiat cu un cuţit pe cel de 45 de ani la mâna dreaptă, care în urma pierderii masive de sânge, a decedat.

Suspectul a fost reţinut, iar cercetările în acest caz au fost preluate de o echipă complexă sub coordonarea unui procuror criminalist, iar  în funcţie de concluziile medico-legale se va efectua încadrarea juridică a faptei şi se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de