Barbatul al carui cadavru a fost gasit in riul Suceava a fost ucis de doi tineri


Intră acum și în grupul de

Cadavrul unui barbat in virsta de 25-30 de ani a fost gasit, luni, in albia riului Suceava in zona cartierului sucevean Itcani.

Potrivit IJP Suceava, in urma examenului medico-legal s-a stabilit moartea barbatului a fost violenta si a survenit ca urmare a insuficientei cardio-respiratorii acute, consecutive hematoamelor subdurale si hemoragiei produse printr-un traumatism cranio-cerebral acut.

Cercetarile politistilor au stabilit ca, in noaptea de duminica spre luni, doi tineri din Suceava, Gheorghe Florin C.(22 ani) si Costache V.(17 ani) au acostat, si agresat, in zona garii Itcani, un barbat a carui identitate nu este cunoscuta.

Barbatul a fugit spre lunca riului Suceava, unde a fost ajuns de cei doi care i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii si picioarele abandonand-ul in stare de inconstienta dupa ce i-au furat o geaca.

Haina fost recuperata de la domiciliul lui Gheorghe Florin C. care este cercetat in stare de retinere pentru omor calificat.
Cercetarile in acest caz continua in vederea stabilirii identitatii victimei si a participatiei la comiterea omorului a celuilalt tinar.


Intră acum și în grupul de