FOTO Accident spectaculos la Vatra Dornei, un barbat grav ranit dupa ce a ajuns cu masina pe calea ferata in timp ce se apropia un tren


Intră acum și în grupul de

Un autoturism a intrat, sâmbătă dimineaţa, în coliziune frontală cu o clădire aflată pe str. Calea Transivaniei, de unde a ricoşat pe calea ferată. Şoferul a fost proiectat în afara autoturismului, la aproximativ doi metri, tot pe calea ferată, a informat ISU Suceava.

Potrivit sursei citate, sâmbătă dimineaţă, la ora 4:53, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a fost anunţat prin numărul unic de urgenţă 112 despre producerea unui accident rutier pe raza municipiului Vatra Dornei.

Mecanicul locomotivei trenului Regio 4205, care circula pe ruta Vatra Dornei – Bistriţa, a observat din timp autovehiculul şi a oprit, înainte de intra în coliziune cu acesta. De altfel, acesta a fost şi cel care a anunţat evenimentul.

Şoferul, Ioan C., în vârstă de 33 de ani, inconştient şi cu politraumatisme, a fost preluat de o ambulanţă SAJ şi transportat la spitalul din localitate.

Pompierii militari de la Detaşamentul Vatra Dornei au luat măsurile de siguranţă specifice accidentelor rutiere, au deconectat bornele de la baterie şi au verificat eventualele scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi. De asemenea, au îndepărtat autoturismul de pe calea ferată.

Circulaţia feroviară a fost reluată după aproximativ 40 de minute de la anunţarea evenimentului.

Imagini de la ISU Suceava



Intră acum și în grupul de