O casa din Danila a fost pradata de hoti in timp ce proprietarii erau in concediu


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 26 de ani, din comuna Panaci, a anunțat prin apel la 112 că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta unei case din satul Dănila, comuna Dărmănești, de unde au sustras aproximativ 3.000 de lei.

hoti geam

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii secției rurale Dărmănești, deplasată la fața locului în dimineața zilei de sâmbătă, 26 iulie, imobilul a fost nelocuit în perioada 20-26 iulie, proprietarii deplasându-se în București și ulterior în Constanța. La întoarcere au găsit ușa de acces din spatele casei prezentând urme de forțare la nivelul sistemului de închidere. Când au intrat în casă, au descoperit că lucrurile au fost răvășite, iar din dormitor lipsea suma de 350 de euro, iar din sufragerie suma de 1.403 lei. Cu toate acestea, polițiștii au mai găsit suma de 976 de lei în locul de unde au fost sustrași ceilalți bani.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secției 5 de Poliție Rurală Dărmănești pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului în valoare de aproximativ 3.000 lei, în cauză întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de