Cristian Irimie solicita demisia de onoare din functie a presedintelui CA al Aeroportul Suceava, cercetat in dosarul subventiilor de la APIA


Intră acum și în grupul de

Consilierul judeţean PDL Cristian Irimie a solicitat, în finalul şedinţei de luni a Consiliului Judeţean Suceava, ca plenul acestui for să analizeze posibilitatea înlocuirii preşedintelui Consiliului de Administraţie al Aeroportul Suceava, Eugen Mogoş, care este cercetat penal în dosarul finanţărilor ilegale de la APIA.

Consilierul judeţean a explicat că a fost informat că preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Suceava, Eugen Mogoş, are o problemă, fiind cercetat penal.

cristian irimie 3

„E bine să ne gândim dacă vom continua să-l susţinem pentru preşedinte al Consiliului de Administraţie”, a spus Irimie care şi-a exprimat opinia că acesta ar trebui înlocuit.

Secretarul judeţului, Petru Tanasă, i-a răspuns că Eugen Mogoş are un contract de mandat cu CJ Suceava.

„Atât timp cât nu este încarcerat sau condamnat definitiv, nu are o problemă.El beneficiază de prezumţia de nevinovăţie”, a declarat Tanasă.

În replică, Irimie a spus că problema lui Mogoş, care beneficiază de prezumţia de nevionovăţie, este de moralitate, şi că lasă în analiza consilierilor judeţeni dacă ar mai trebui susţinut acesta în funcţie.

„Este implicat într-un dosar cu fonduri europene, iar la aeroport avem un proiect cu fonduri europene”, a mai spus Cristian Irimie.

.

Eugen Mogoș este acuzat de DNA de abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul foloase necuvenite, în formă continuată în cazul dosarului APIA Suceava.


Intră acum și în grupul de