Grupul democrat liberal din CJ Suceava acuza gradul scazut al investitiilor de dezvoltare din judet. Nechifor a explicat ca situatia a fost generata de ploi


Intră acum și în grupul de

Liderul grupului PDL din Consiliul Judeţean Suceava, Vasile Ilie, a avertizat, luni, în şedinţa CJ Suceava, că gradul de realizare a investiţiilor din judeţ este foarte scăzut.

El a spus la dezbaterea proiectului de hotărâre privind aprobarea conturilor de execuţie pe primele şase luni, că o serie de proiecte în derulare au un ritm extrem de scăzut şi a arătat că una din cauze este lipsa asigurării finanţării din partea Ministerului Mediului şi Ministerului Transporturilor.

catalin nechifor

El a adăugat că la capitolul dezvoltare, doar 34 la sută din ceea ce s-a programat s-a realizat.

„Asta înseamnă că la toate proiectele e un grad scăzut de realizare”, a spus Vasile Ilie care a solicitat preşedintelui CJ Suceava, Cătălin Nechifor, un plan de măsuri pentru ca aceste întârzieri să fie recuperate până la sfârşitul anului.

Pe de altă parte, preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a spus că lunile de vară de până acum au fost ploioase şi au afectat lucrările de execuţie programate. El şi-a exprimat încrederea că în perioada următoare se va putea lucra.

„Dacă vremea ne ajută cred că putem recupera întârzierile”, a spus Cătălin Nechifor.

El a mai spus că speră ca până la sfârşitul anului gradul de realizare să se apropie de sută la sută.


Intră acum și în grupul de