Vasile Ilie l-a informat pe Nechifor ca PSD este minoritar in CJ Suceava, iar ACL detine peste 60 la suta din voturi


Intră acum și în grupul de

Liderul grupului PDL din Consiliul Judeţean Suceava, Vasile Ilie, a anunţat, luni, imediat după începerea şedinţei CJ Suceava, că după congresul de fuziune PNL-PDL s-a constituit un nou partid care acum deţine majoritatea în Consiliul Judeţean.

cj suceava

Declaraţia politică l-a luat prin surprindere atât pe preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, dar şi pe consilierii judeţeni liberali care nu au ştiut că acest anunţ se va face în această şedinţă.

Consilierul judeţean Vasile Ilie a spus că notifică plenul Consiliului Judeţean privind noua majoritate care este constituită din membrii PNL şi PDL, care formează un nou partid şi o nouă alianţă politică, Alianţa Creştin Liberală PNL-PDL, care are 23 de consilieri judeţeni din cei 36, având o pondere de 64 la sută

El a cerut conducerii CJ Suceava ca în noile condiţii, la iniţierea tuturor proiectelor de hotărâre să fie consultaţi reprezentanţii noii majorităţi.

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, l-a întrebat pe Vasile Ilie dacă acest anunţ va duce la modificarea unor structuri administrative şi a menţionat că a luat act de declaraţia politică a liderului de grup.

Vasile Ilie i-a spus doar că noua majoritate doreşte să fie consultată înaintea iniţierii tuturor proiectelor de hotărâre şi şi-a exprimat speranţa că în CJ Suceava se va colabora în continuare bine.

 

 


Intră acum și în grupul de