Seful Biroului Vamal Siret s-a plans prefectului ca CNADNR nu marcheaza drumul in zona de frontiera


Intră acum și în grupul de

Şeful Biroului Vamal de Frontieră Siret, Toader Ciornei, s-a plâns în şedinţa de miercuri a Colegiului Prefectural Suceava că drumul în zona de frontieră nu este marcat de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România(CNADNR)

În materialul prezentat Colegiului Prefectural Suceava, el a solicitat sprijinul în ceea ce priveşte clarificarea situaţiei cu C.N.A.D.N. R.,referitoare la întreţinerea, repararea şi marcarea arterelor de circulaţie pană în dreptul fâşiei de demarcaţiei,de la linia de frontieră şi care se află în interiorul perimetrului B.V.F.Siret.

granita ucraina

În prezent, lucrările privind întreţinerea stării drumului european E 85 se întrerup în punctul de intrare în vamă, până la frontieră existând o distanţă de cca. 300 de metri, se arată în solicitare.

Totodată, el a cerut instalarea unui panou electronic de presemnalizare la intrarea în ţară la persoane fizice, cu mesajul:Romania-Uniunea Europeană-Bine aţi venit! şi cu indicatori de circulaţie, care să ajute la dirijarea şi încadrarea corectă, în funcţie de modul de declarare la vamă al bunrilor pe arterele respective de control.

Şeful BVF Siret a mai cerut sprijin pentru preluarea şi mediatizarea lor în presa locală a tuturor descoperirilor efectuate şi a tuturor evenimentelor pozitive rezultate din activitatea Biroului Vamal Siret.

 


Intră acum și în grupul de