Fetita de 4 ani lovita de o masina pe trecerea de pietoni de pe strada Ana Ipatescu


Intră acum și în grupul de

O fetiță de 4 ani din Suceava a fost lovită de o mașină condusă de un șofer de 42 de ani în timp ce era angajată în traversarea străzii pe o trecere de pietoni.

accident lidl6

Miercuri, în jurul orei 13.40, polițiștii suceveni au fost alertați în privința unui accident petrcut pe strada Ana Ipătescu din municipiul Suceava. Un bărbat de 42 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul pe banda a doua de circulaţie, la o trecere de pietoni semnalizată prin marcaje şi indicatoare, a accidentat ușor o minoră de 4 ani care s-a angajat în traversarea străzii de pe trotuarul din partea dreaptă către cel din partea stânga având în vedere direcţia de mers a autoturismului. Minora s-a izbit în aripa dreapta faţă a autoturismului, fiind nevoie de transportarea ei la spital. Medicii i-au acordat primele îngrijiri medicale, însă va mai avea nevoie pentru a se vindeca de 1-2 zile.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ, însă, la spital i-au fost prelevate șoferului mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de