Explicatie halucinanta a unui lider politic sucevean privind motivul pentru care s-a inscris la masterat: „Din motive personale”


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei municipale al PNL, Marius Zmău, s-a înmatriculat la masteratul de Managementul Relaţiilor Internaţionale şi al Cooperării Transfrontaliere din cadrul Facultății de Istorie și Geografie din Suceava, având o medie de admitere de 8,72.

Marius Zmău

Licențiat în Științe Politice, Marius Zmău a declarat pentru NewsBucovina că a ales masteratul Managementul Relaţiilor Internaţionale şi al Cooperării Transfrontaliere din oferta Universității „Ștefan cel Mare” Suceava „din motive personale” și „din curiozitate”. Deși susține că îi va fi destul de greu la acest masterat, președintele organizației municipale al Partidului Național Liberal a spus că i-ar fi plăcut să urmeze și  cursuri de ucraineană-engleză. „Am fost tentat să fac un master la litere, pe ucraineană-engleză”, a declarat liberalul Mariu Zmău.

Pe parcursul celor doi ani de masterat, președintele organizaţiei municipale al PNL, Marius Zmău, e posibil să-l aibă drept profesor pe șeful său de partid, Ștefan Alexandru Băișanu.


Intră acum și în grupul de