Dupa ce a provocat un accident cu raniti, un barbat din Iliesti s-a ascuns in padure


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Ilişeşti care conducea sâmbătă seara la ora 22.46, pe DN 17, în afara localităţii Ilişeşti,  autoturismul, după o succesiune de curbe, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 30 de ani, din judeţul Cluj.

După accident, şoferul vinovat şi pasagerul din acelaşi autoturism, un bărbat de 30 ani, din comuna Ilişeşti, au coborât şi au părăsit locul faptei, fugind în pădure.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, conducătorul auto a fost depistat în pădure, în apropierea locului accidentului şi fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,80mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pasagerul din autoturism a fost găsit la domiciliu şi din cauză că prezenta leziuni, a fost  transportat la spital, unde s-a constatat că prezenta leziuni minore şi i-au fost recoltate şi probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară şi a conducătorului autoturismului care conducea regulamentar şi a soţiei acestuia, o femeie de 36 ani, din judeţul Cluj, pasageră în autoturism.

padure

Şoferul din judeţul Cluj a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ,  după care, la spital, ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul de 39 ani din comuna Ilişeşti are permisul de conducere reţinut din 24.01.2014, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

În această cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural, precizează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de