Focuri de arma si zeci de mii de pachete cu ţigări descoperite şi confiscate la granita cu Ucraina


Intră acum și în grupul de

O patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului PF Brodina, aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat marţi la ora 1 pe raza localităţii Straja mai multe persoane care transportau către interiorul ţării colete voluminoase.

 

Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi somarea prin voce a celor în cauză, moment în care bărbaţii au abandonat coletele şi s-au retras pe teritoriul ucrainean.

tigari contrabanda

Pe timpul acţiunii, poliţiştii au folosit armamentul din dotare, fiind trase mai multe focuri de avertisment în plan vertical.

Imediat, au fost anunţate autorităţile de frontieră ale statului vecin în vederea cercetării în comun a evenimentului şi identificării persoanelor implicate, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere a zonei.

La cercetarea terenului au fost descoperite 11 colete care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 25.500 pachete de provenienţă ucraineană şi Federaţia Rusă.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 307.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

În momentul de faţă cercetările sunt curs de derulare în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale ce se impun.

contrabanda tigari 23


Intră acum și în grupul de